Bejelentkezés gyógytorna szakrendelésre
Elfogadom, hogy nevem, telefonszámom és email címem megadása a kapcsolatfelvételt szolgálja, azt a Granmed Rendelő illetékesén kívül más nem láthatja, harmadik félnek ki nem adható

Lökéshullám-terápia

Rendelést végzi: Biró Ágnes gyógytornász-manuálterapeuta
Szakrendelés: Gyógytorna, Lökéshullám - terápia
Bejelentkezés: 06 30-313-2521
Rendelés helyszíne: Esztergom, Irinyi J. u. 26.

A különböző mozgásszervi problémák kezelésében jól hasznosíthatók a fizikai energiák, mint például a lökéshullám, mely tulajdonképpen nagy erejű hanghullám. A sűrített levegővel működő készülék a kezelőfejen keresztül a szövetekben szétterjedő lágy mechanikus energiahullámot hoz létre. Ez a nyomáshullám a bőrfelszín alatti szövetekben fejti ki gyógyító hatását.
A szervezetre gyakorolt kedvező hatásai a vérkeringés fokozása, erek regenerálása az inak és izmok területén, gyulladáscsökkentés, az anyagcsere javulása, lágyrészek meszesedéseinek feloldása, kötőszöveti rostok termelésének serkentése, izomlazítás, izomgörcsök oldása, fájdalomcsillapítás és a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindítása.
Mindezen hatások következtében javul a sejtek és szövetek struktúrája, fokozódik a mozgékonyság, ezáltal a különböző mozgásszervi kórképek jelentősen javulnak.
Hatékony terápiás lehetőséget nyújt az inak, ízületi tok és szalagok degeneratív elváltozásai során kialakult mozgásbeszűküléseknél (váll-, csípő-, könyök-, térd ízület), különböző gyulladásos problémáknál, mint tenisz-könyök, golf-könyök, lábszár elülső részének fájdalma, Achilles-ín problémák, sarkantyú, nyáktömlő gyulladások (bursitisek), valamint izomgörcsök, a különböző alagút szindrómák okozta zsibbadások és deréktáji fájdalmak esetén is.
A kezelés mellékhatás mentes és a megfelelő mozgásszervi vizsgálat előzi meg.

Bejelentkezés gyógytorna szakrendelésre
Elfogadom, hogy nevem, telefonszámom és email címem megadása a kapcsolatfelvételt szolgálja, azt a Granmed Rendelő illetékesén kívül más nem láthatja, harmadik félnek ki nem adható

×

Tisztelt Betegeink!

A Granmed Szakorvosi Rendelő működését az Önök és Munkatársaink biztonságát szem előtt tartva fokozatosan állítjuk vissza a koronavírus megjelenése előtti rendre. A maximális védelem érdekében az alábbiak vonatkozásában kérjük együttműködésüket:


Megértésüket köszönjük!


Granmed Szakorvosi Rendelő

Koronavírus-nyilatkozat letöltés